Одеська "Свобода" відзначить 650-річчя перемоги у битві на Синіх Водах

Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Офіційна сторінка ВО "Свобода".

Одеська "Свобода" відзначить 650-річчя перемоги у битві на Синіх Водах

Гурт "Кому Вниз"
21 березня 2012

21 березня 2012 року до 650-ти річчя перемоги у битві на Синіх Водах Одеська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в рамках Українського Народного Університету запрошує на зустріч з одеським письменником, лауреатом Шевченківської премії 2012 року, автором дитячого роману "Сині Води" Володимиром Рутківським та литовським істориком Ромасем Батурою.

Початок заходу о 18:00. Зустріч відбудеться за адресою: Шампанський провулок, б. №2, арт-клуб "Республіка". Вхід вільний.

О 20:00 в арт-клубі за підтримки Одеської "Свободи" відбудеться концерт легендарного українського рок-гурту "Кому Вниз".

Вартість квитка до 20 березня – 50 грн. 21 березня вартість квитка – 60 грн.

Квитки можна придбати:

- в атр-клубі "Республіка" (Шампанський пров, 2), тел. 067-300-04-62.

- кафе-бутіку "Бандероль" (пров. віце-адмірала Жукова 4/1) з 11:00 до 23:00.

- або замовити за тел. 063-563-53-01, 098-001-05-19.

Метою заходів є популяризація наслідків доленосної битви на Синіх Водах (1362 р.), коли 650 років тому об'єднане руське (українсько-білоруське) і литовське військо завдало нищівної поразки монголо-татарським ордам. Це однозначно підтвердило цивілізаційний орієнтир України-Русі як європейської країни, яка першою у Європі прийняла на себе основний удар азійських кочовиків і заплатила величезну ціну за своє бажання зберегти власну ідентичність, а також за те, щоб народи Центральної та Західної Європи не потрапили в залежність від Золотої Орди.

Прес-служба Одеської обласної організації ВО "Свобода"

Усі права належать ВО "Свобода", 1995-2014.

Матеріали сайту є вільними для розповсюдження за умови посилання (для internet-ресурсів - гіперпосилання) на джерело.