Привітання з Днем учителя

Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Офіційна сторінка ВО "Свобода".

Привітання з Днем учителя

День вчителя
1 жовтня 2010

Шановні освітяни!

Тільки насичені будні Вашої інтелектуально-духовної праці вможливлюють відчути таїнство СВЯТА ОСВІТЯНИНА. Воно у відданості ідеям знань, культури та виховання. Ви – національні Прометеї, вогонь яких найсильніше горить у теперішній час загроз і темряви. Згадаймо, як 1933 року Провідник нашої нації Степан Бандера під час навальної полонізації української освіти зініціював резонансну шкільну акцію "У боротьбі за душу української дитини", де зауважив: "Молоді друзі! Українські школярі! Не дайте, щоб з Вас вороги зробили яничарів! Не дайте, щоб вас обернули у своїх слухняних рабів! Ви маєте бути лицарями й борцями за волю України! Перед Вами велика свята боротьба". Як ніколи, ці слова Провідника злободенні, аби не дати зробити тепер з наших дітей та молоді слухняних московських рабів та яничарів через втручання у нашу пам'ять – правдиву українську історію та наше мислення – єдину державну мову – українську. Ці два предмети є ключем до пізнання будь-якої іншої науки, що без виховання – лише меч у руках божевільного.

Нехай усвідомлення місійности Вашої праці додає Вам сили, нехай мудрі очі Ваших учнів та студентів утверджують у правильності шляху, нехай відчуття постійного оновлення робить Вас надчасовими і нездоланними.

Ви – зодчі нашої країни. Україна без Вас – без крил. Ми обов'язково силою наших знань та духу здолаємо тимчасову державну темряву.

Олег Тягнибок
Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Усі права належать ВО "Свобода", 1995-2014.

Матеріали сайту є вільними для розповсюдження за умови посилання (для internet-ресурсів - гіперпосилання) на джерело.