"Свобода" виступила на захист постраждалих інвесторів будівельної компанії "Олвіта-Буд"

Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Офіційна сторінка ВО "Свобода".
Новини

мітинг вкладників ТОВ "Олвіта-Буд"
20 березня 2012

20 березня 2012 року в Житомирі перед будівлею облради відбувся мітинг вкладників будівельної компанії ТОВ "Олвіта-Буд". Представники Житомирської міської організації ВО "Свобода" вимагали від влади втрутитися в ситуацію, що склалася навколо будівництва.

Зі слів учасників зібрання, 2009 року 64 особи інвестували свої кошти в будівництво комплексу житлових будинків по вул. Ватутіна. Інвестиції здійснювалися через Фонд фінансування будівництва в Київській філії АКБ "Західінкомбанк", але обіцяного житла вкладники досі не отримали. Більше того, вже майже два роки жодних робіт на об'єкті не відбувається. Одним із організаторів цієї оборудки є очільник комунального підприємства "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин, який одночасно є директором ТОВ "Олвіта-Буд".

Відгукнувшись на запрошення інвесторів, їх підтримали представники Житомирської міської організації ВО "Свобода" та інших опозиційних сил, які вимагали від влади втрутитися в ситуацію, що склалася навколо будівництва.

"Люди, які наполегливою працею заробляли на власне помешкання, мають отримати своє законне житло. Усілякі намагання недобросовісних ділків перешкоджати вкладникам отримати власні квартири – це злочин! Захищаючи права цих людей, ми вимагаємо від правоохоронних органів знайти та покарати винуватців, а також звертаємося до міської та обласної влади з вимогою віднайти механізм завершення будівництва об'єкту", – зазначив голова Житомирської міської організації ВО "Свобода" Михайло Сліпченко.

У разі, якщо влада не почує цих вимог, учасники мітингу пообіцяли продовжити протести у більш радикальний спосіб.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО "Свобода"

Усі права належать ВО "Свобода", 1995-2014.

Матеріали сайту є вільними для розповсюдження за умови посилання (для internet-ресурсів - гіперпосилання) на джерело.