У Львові відбулися змагання з плавання, присвячені Дню народження Романа Шухевича

Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Офіційна сторінка ВО "Свобода".
Новини

Турнір з плавання
30 червня 2012

30 червня 2012 року у Львові за сприяння Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбувся Кубок аквапарку, присвячений 105-й річниці з дня народження головнокомандувача Української Повстанської Армії, Героя України Романа Шухевича.

Узмаганнях взяли участь понад 50 спортсменів 2000 р. н. і молодших з усієї України.

Під час відкриття Кубку з вітальним словом виступив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник:

"Змагання в аквапарку "Пляж" за Кубок ім. Героя України Р. Шухевича є вже традиційними. Організовуючи черговий змаг, ми вже зараз виховуємо в української молоді прагнення до рівноправної спортивної конкуренції, щоб українці з юних років боролися і прагнули до перемоги під прапорами своїх команд і держави у майбутньому. Яскравим і незабутнім взірцем служінню народу України є Роман Шухевич, який, як і нинішні учасники цих змагань, був спортсменом: плавцем, ватерполістом, легкоатлетом. Кубок Героя України Романа Шухевича – це гідна шана пам'яті українського героя і гідна нагорода нашим переможцям".

Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода"

Усі права належать ВО "Свобода", 1995-2014.

Матеріали сайту є вільними для розповсюдження за умови посилання (для internet-ресурсів - гіперпосилання) на джерело.