Міський голова Тернополя: "Усі на Київ, усі на майдан!"

Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Офіційна сторінка ВО "Свобода".

Міський голова Тернополя: "Усі на Київ, усі на майдан!"

Сергій Надал
11 грудня 2013

Міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал звернувся до мешканців Тернополя із закликом вирушати на Київ. "Усі тернополяни, хто залишиться в місті, мають виходити на місцевий майдан. Ніхто, крім структур забезпечення життєдіяльності міста – школи, садочки і лікарні, – не може виходити на роботу. Страйк триває. Немає нічого важливішого сьогодні, як наш спільний рішучий і єдиний протест!" – зазначено у зверненні Сергія Надала до містян.

"Владний режим під покровом ночі штурмував столичний Майдан. Центральна влада ганебно, брутально і зверхньо відповіла мирним громадянам на протест. Влада відмовилася від цивілізованого діялогу з громадянами. Вона не здатна поважати людську гідність, громадянські права.

Ми повинні боротися. Відстояти наші права, нашу гідність і наше майбутнє. Ми не можемо залишити жодного шансу цій владі продовжувати наругу над народом. Сьогодні розганяють людей на вулиці, завтра – увірвуться в квартири. Усі – на Київ, усі на Майдан!", – закликав Сергій Надал.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Усі права належать ВО "Свобода", 1995-2014.

Матеріали сайту є вільними для розповсюдження за умови посилання (для internet-ресурсів - гіперпосилання) на джерело.